22 Ocak 2014 Çarşamba

Şov Yapan Yapana...








Malum gündem yoğun...

Dünyada zihinleri yanıltan pek çok olay yaşanıyor... Tabii bizde çeşitli yollarla bunlardan nasibimizi alıyoruz.

" Athena Gökhan paylaştığı fotoğrafla hangi tarikata bağlı olduğunu açıkladı. Athena Gökhan Cerrahi tarikatından çıktı."

 Athena Gökhan: "Ben müslümanım" dedi...

"Cerrahiler Türkiye’deki 12 tarikattan birinin kolu. Cerrahi Cemaati’nin lideri, Şeyh Nurettin Cerrahi… Dünyada yaklaşık 30 bin, Türkiye’de 5 bin müridi bulunuyor. Cerrahilik, Halvetiye Tarikatı’nın en bilinen kolu. Günümüzde özellikle sanatçılar arasında etkin. Dergâhı Karagümrük’te bulunan tarikatın dünyada 30 bin üyesi bulunuyor." 

Alın size şov...

Ya... Athena, sana "sen müslüman mısın?" diye soran mı oldu? Bu bir!


Eğer böyle bir soruya muhatap olduysan, sanatçı kimliğinle sen de kalkıp, başında dini "simge"yi taşıyarak, poz poz basına fotoğraflar verdin, abdest alırken resim çektirmeler, "dinimi yaşayabildiğim kadar yaşamaya çalışıyorum" filan dedin.. Dahası, ne zamandan beri Müslümanılğı "şov" haline getirmek sanatçının vazifesi oldu?

Tarikat da neyin nesi oluyor?.. Bu da, iki!

Amerika ve ingiltere'de sinema müzik sektöründeki "SİON" tarikatı gibi, yoksa bizde de böyle bir "gizli yapılanma" mı var?



Ha öyle bir şey ise... "Sion" tarikatı üzerinden bahsedelim mesela;

"Sion Tarikatı: Çeşitli komplo teorilerinde adı geçen, bin yıllık olduğu iddia edilen, gizli politik ve dini örgüt. Yakın dönemde Dan Brown'un Da Vinci Şifresi kitabıyla tekrar gündeme gelmiştir.

Hz. İsa'nın Mecdeleli Meryem ile evliliğinden bir çocuğunun olması sırrını saklamaktadırlar. bu çocuğun soyundan gelen son kişi hala hayattadır ve adının bir evvelki papa'nın ölümünden sonra açıklanması bekleniyordu. Hz. İsa'yı Tanrı'nın oğlu olarak gören katolik Hıristiyanlığını temelden sarsabilecek bir gerçekmiş. Aytunç Altındal bunu bir süre önce bir kitabında ve bir dergide açıklamıştı."

Geçtiğimiz kasım ayında vefat eden Gazeteci, yazar ve araştırmacı Aytunç ALTINDAL'ın da uğraştığı konular ve yazdığı kitaplar belliyken.. -"Aytunç Altındal'ı Tapınak Şövalyeleri zehirlemiş!"- Ailesinin Aytunç ALTINDAL için "zehirlendi" demesi arada kaynadı gitti..


"Müzik Endüstrisi deşifre" oldu.

"* Dünya nüfusunun büyük bir müzik dinler fakat ne yazık ki küçük bir azınlık şarkı sözlerinin gerçek anlamını ve dinleyenlerin üzerinde bıraktığı etkiyi anlar. Popüler olan şarkıların bir çoğu çok önemli anlamlar içerir, birçoğu içinde satanizmi, cinselliği ve okült (gizlemek, saklamak, üzerini örtmek) sembolleri barındırır.

* İlluminati sembolleri gizlemeyi sever. Semboller çok aşikar veya sadece bilinçaltına hitap edebilir. Bilinçaltı için yapılan mesajlar ilk bakışta görülmez. Bu mesajlar subliminal mesaj tipidir ve müzik kliplerinde değişik yöntemlerle gizlenir." Alıntıdır.


Öte yandan...

Şov yapan yapana

"Gülben önce Umre’de sonra türbede"

"Bülent Ersoy türban taktı! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sunuculuğunu yaptığı televizyon şovunda türban takarak ilahi okudu."

Dolayısıyla...

Yüzleri gözleri boyadan, derileri dövmeden  görünmeyenler ve "ne yapsam da gündemden düşmesem" diyenler... 

Vallahi çareyi toplumun manevi duygularını sömürmek'te buldular...


Sevgi ve saygılarımla!


"Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır" Hz. Muhammed (A.S.)

2 yorum:

  1. Merhabalar.

    "Cenab-ıHakk, onların kalblerini ve kulaklarını mühürlemiştir. Gözlerinde de perde vardır ve büyük azab onlar içindir." (Bakara:7)

    Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in Bakara suresinin 7. ayeti onların durumunu ne güzel tasvir ediyor.

    Onlar şovlarına devam ededursunlar Onun da mutlaka bir sonu vardır.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Aytunç ALTINDAL da melami idi bilginize

    YanıtlaSil