2 Kasım 2012 Cuma

Soyadı; "HÜR" Ama...













"Cevizoğlu’ndan sözde tarihçiye Atatürk cevabı

Hulki Cevizoğlu, sözde tarihçi Ayşe Hür’e sert tepki göstererek, “Mustafa Kemal’i yalancı konumuna düşüremezsin” dedi.
Habertürk Televizyonu’ndaki Öteki Gündem adlı programda Atatürk’ün tarihi çarpıttığını öne süren sözde tarihçi Ayşe Hür’ün iddiasına karşı çıkan Hulki Cevizoğlu, “Gerçekleri değiştiren sizsiniz” dedi. Programa telefonla bağlanan Murat Bardakçı da “Tarihçi olduğunu söyleyen bir hanımefendiye böyle abuk subuk laflar yakışmaz” diyerek tepkisini gösterdi." 1 Kasım 2012, Yeniçağ



"Pakistan’da bir anne-baba, erkekle konuşuyor diye 15 yaşındaki kızlarını kezzapla öldürdü."2 Kasım 2012, Vatan




Bu korkunç haberi okuduğum zaman,  diğer haber zihnimde çağrıştı. Zira sözde tarihçi olduğu iddia edilen Ayşe Hür'ün hakaretleri ve iftiralarıyla dolu konuşmasına karşılık veren konuşmacı Hulki Cevizoğlu'nun da katıldığı programı ben de izlemiştim.

Programın bir diğer konuğu Arştırmacı Gazeteci Yazar Hulki CEVİZOĞLU idi. Hulki Cevizoğlu, yalanlarla dolu hakaretlere harika bir şekilde cevap vererek yalan yanlış "bilgi"leri anında net bir şekilde çürüttü. Zira Hulki CEVİZOĞLU belgeleriyle deşifre ederek yazdığı "1919'un şifresi" ve "İşgal ve Direniş" kitaplarıyla Türkiye'nin işgal sürecini net olarak ortaya koymuştur! Duymak istemeyen ve bilmeyenlere duyurulur!!!


Öte yandan, kendisinin ateist olduğunu bizzat söyleyen bu ayarlı olduğunu hissettiğim "tarihçi" (ki bu hanımın daha "yedi düvel"in ne olduğunu bile bilmediğini ortaya çıkardı Hulki Cevizoğlu) Ayşe Hür, hakaretleriyle yalan yanlış söylemleriyle bugün televizyon kanallarında boy gösterebiliyorsa bilmelidir ki bunu büyük Atatürk'e borçlu! Zira modern bir ülkenin bireyi gibi yaşayabilen tek müslüman ülke olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden başka hiçbir müslüman ülkenin vatandaşı bu denli bir özgürlüğe asla sahip değildir.


Müslüman ülkelerin kadınlarının ne durumda olduğu herkesin malumu... Bırakın şakır şakır konuşmayı, araba kullanma hakları bile yok!

Sonrası mı?

Bunu haberin devamıyla noktalayalım;


"Kaşmir’de geçen pazartesi günü yaşanan korkunç olayla ilgili AFP ajansına konuşan polis Tahir Eyüb, “Baba Muhammed Zafer, kızı Anvu Şa’yı evlerinin dışında bir erkekle konuşurken görünce önce dövmüş. Daha sonra karısının da yardımıyla genç kıza asit dökmüş. Anvu kötü şekilde yanmasına rağmen, ertesi güne kadar hastaneye götürmemişler. Genç kız çarşamba günü öldü” dedi.

Polis, evli kızları tarafından ihbar edilen anne ile babanın suçlarını itiraf ettiklerini söyledi. Doktor Muhammed Cihangir de kızın hastaneye geldiğinde durumunun çok ciddi olduğunu söyledi."


"Ayarlı" Ayşe Hür'ün saçtığı inciler inanılmaz...

Mesela Kurtuluş Savaşı'nı başlatan Atatürk "değil"miş...

Atatürk, Nutuk'u kaleme alırken, tarihi istediği gibi "çarpıtarak yazmış"mış...

Zaten Anadolu Türklerin de "değil"miş (Bak Allah'ın işine!)...

Hatta neredeyse Anadolu işgal bile "edilmemiş"miş...

Atatürk, "dini kullanmış"mış... Aslında Atatürk "ateist"miş...


Valla daha ne inciler saçıldı, ne inciler!

Programı tepkisiz izleyebilene, aşkolsun!


Sahi;

Atatürk, ne "fena" işler yapmış öyle!

Ayşe "Hür"...

Senin gibilerin ekranlarda ne işi var?

Git evinde otur..!


Sevgi ve saygılarımla!


Image"HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR." HZ. MUHAMMED (A.S.)

1 yorum:

  1. Sevgili Tülay, bu tiplere kızdığımın on misli bunları adam yerine koyup programlarına çağıranlara da kızıyorum, Hulki Cevizoğlu'nu çok severim, kızgınlığım sırf bu tipleri çağırdığı için, ya çağırmasınlar böylelerini çağırmasınlar,yalanlarının, sapık fikirlerinin reklamını yaptırmasınlar, bıraksınlar hasta düşüncelerinin reklamını başka yerde yapsınlar.

    Pakistan'ın dramını ben de yazmayı düşünüyordum ki, siz daha erken davranmışsınız, elinize sağlık, Pakistan ve Afganistan iki Müslüman ülke hem de Müslüman nüfusun en büyük olduğu iki ülke!!!Dediğiniz gibi Atatürk'ün kıymetini anlasınlar bu zavallı kadınlara bakıp...:((

    YanıtlaSil